Împreună de acasă,
împreună mai departe.

F1Digital e pregătit să te ajute rapid.

F1Digital e pregătit să te
ajute rapid.

Suntem aici pentru tine

În contextul conturat în jurul pandemiei cauzate de virusul COVID-19, echipa noastră își dorește să depună toate eforturile necesare depășirii crizei sanitar-financiare, ajutându-i pe cât posibil pe cei ce luptă zi de zi cu virusul, dar și pe membrii mediului de afaceri afectați de consecințele stării de urgență, sau foarte solicitați de acestea.

De ce ?

Deoarece suntem conștienți de faptul că doar cu această atitudine aplicată în fapte concrete, ajutându-i cât mai mult pe toți cei care au nevoie, împreună, putem depăși această criză. 

Cum ?

Punându-ne gratuit serviciile la dispoziția celor ce luptă din prima linie cu virusul, și ajutând mediul de afaceri cu servicii și beneficii ce se mulează pe nevoile fiecăruia în această perioadă.

Solidaritatea ne va ajuta să mergem mai departe.

Pentru că a venit momentul să fim solidari cu cei ce au mai mare nevoie de noi,  am luat decizia să oferim următoarele:

Servicii de consultanță în comunicare gratuite

Oferim servicii de consultanță în comunicare gratuite pentru oricine consideră că are nevoie, pe perioada stării de urgență.

Servicii gratuite pentru ONG-uri

Oferim gratuit orice serviciu din grila noastră de competențe ONG-urilor ce luptă cu pandemia de COVID-19.

termene de plată prelungite

Oferim orice serviciu din grila noastră de competențe cu termene de plată de până la 60 de zile, cu posibilitate de prelungire funcție de evoluția stării de urgență, pentru orice business din sectoarele grav afectate.

Discount standard de 25%

Oferim o reducere fixă de 25% pentru orice serviciu din grila noastră de competențe, pentru orice business din sectoarele grav afectate sau puternic solicitate pe perioada stării de urgență.

Sectoare de activitate pe care ne dorim să le ajutăm.

Evident că ne dorim să dăm o mână de ajutor acolo unde e mai mare nevoie, acolo unde criza a lovit cel mai puternic, sau acolo unde serviciile sau produsele au devenit vitale.

01  ASOCIAȚII ONG

Cei ce luptă alături de medici din prima linie cu virusul, beneficiază gratuit de serviciile noastre.

02  INDUSTRIA HORECA

Unul dintre cele mai afectate sectoare, dar vital în același timp, beneficiază de reduceri preferențiale din partea noastră.

03  SERVICIILE MEDICALE

Fără doar și poate un element critic al societății în această perioadă, ce va beneficia de serviciile noastre în termenii descriși mai sus.

04  COMERȚ ONLINE

Un sector devenit vital dar nu atât de bine dezvoltat în România, beneficiază de serviciile noastre în termenii descriși mai sus, pentru a servi cât mai mulți oameni.

Lasă-ne să te ajutăm !

Lasă-ne să te
ajutăm!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian
small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.