Serviciile noastre

Doar întreabă-ne, noi putem face orice!

Serviciile noastre pentru succesul tau

Singura agenție digitală de care ai nevoie

Social Media​​ Management

Fii omniprezent și omnipotent în mediul online

Producție foto

Lasă culorile să vorbească

Producție Video

Lasă-ți afacerea să prindă viață

Campanii Integrate

Folosește internetul la capacitate maximă cu o comunicare online 360.

Web Design & Graphic Design

Orice reprezentare vizuală a brandului tău trebuie să spună o poveste.

Campanii Google Adwords

Compania ta trebuie să fie ușor de găsit atunci când potențialii clienți te caută pe Google.

Si asta nu este tot!

Acestea sunt doar o parte din serviciile pe care le oferim, contactează-ne ca sa putem afla de ce ai nevoie, iar dacă te putem ajuta, o vom face cu drag!

Mergi Până în vârf

Crește-ți Vânzările

Analizăm nevoile tale și venim cu soluții special create pentru tine. Dezvoltăm de la ZERO campanii în jurul businessului tău. Construim împreună pentru ca tu să ajungi acolo unde îți dorești. Stabilește o întâlnire cu unul dintre experții noștri ca să te convingi.

Ai încredere în noi

Experții ROI

Te bucuri de experți în ROI ce îți vor da cele mai bune sfaturi și te vor îndruma către investiții realizate corect. Analizăm toate canalele de promovare și le optimizăm pentru un ROI pozitiv.

Încearcă, Încearcă din nou

Cele mai bune practici

Analizăm rezultatele de până acum, apoi stabilim împreună obiectivele și noua strategia potrivită. Cu noi businessul tău prinde încredere.

Avem cele mai bune răspunsuri

Întreabă-ne orice

Suntem specializați în campanii CPC, atât în Adwords cât și în SocialMedia. Recomandăm și abordarea platformei LikedIn pentru cele mai bune rezultate. De asemenea, suntem certificați ca Partener Google.

Este important să fiți prezent pe toate platformele în care potețialii tăi clienți își petrec timpul liber sau le folosesc pentru diferite activități.

Conform “Just Uno”, 93% dintre consumatorii de ecommerce au precizat că în decizia de a cumpăra un produs, lucrul care cântărește cel mai multe este prezentarea vizuală. Mai mult de jumătate dintre cumpărători vor părăsi website-ul dacă nu le place cum arată. Află mai multe despre fotografia de produs din articolul nostru de pe blog: https://www.f1digital.ro/blog/9-sfaturi-pentru-fotografia-de-produs-dezvolta-ti-magazinul-online/

Poți avea un “boom” de vânzări printr-o campanie de tip spam, însă va avea succes doar odată. Recomandăm campaniile realizate cu o strategie în spate, cu obiective clare și bazată pe încredere.

Conținutul video este vizualizat mai mult ca oricât. Campaniile bazate pe clipuri video, au un Reach cu 70% mai mare față de campaniile cu conținut static.

Nu renunța. Este nevoie de timp pentru ca businessul tău să devină cunoscut. Stabilește obiective clare, realizabile și planifică pas cu pas.

Te ajutăm cu realizarea businessului tău de la 0. Vrei ca proiectul tău să prindă contur? Haide să ne cunoaștem la o cafea.

O strategie bine construită va avea mereu succes dacă este creionată în stransă legatură cu businessul și orientată corect către client.

Dorim să ne facem toți clienții fericiți

Pentru că prin succesul lor ne regăsim și noi

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian
small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.