Volvo Test Drive Experience Craiova

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Volvo driving experience Craiova

     Volvo Private Test  Drive Experience Craiova a fost un eveniment organizat pentru clienții ALD-Automotive, respectiv BRD, cu scopul de a trăi experiența de la volanul unuia dintre modelele XC40, XC60, XC90 sau V90 Cross Country. Pe traseul București-Craiova, clienții au avut oportunitatea de a încerca fiecare mașină și de a face o paralelă între modelele încercate.

       Volvo XC40 a fost structurat și gândit ca o mașină pentru mediul urban, cu trăsături și linii fine, potrivite pentru sexul feminin. Cu toate că modelul este potrivit pentru oraș, garda de sol înaltă îi oferă capacitatea de a se adapta la orice tip de drum.

      Inspirat din designul scandinav modern, Volvo XC60 reprezintă o putere rafinată, un partener de drum adevărat, cu o eleganță aparte. Spațiul mare de depozitare îl face autoturismul perfect pentru plănuirea unei vacanțe cu familia sau prietenii.

     Ultimul din această serie, XC90 este modelul care le combină pe toate, un SUV de proporții mari, cu o capacitate de 7 locuri, spațiu mare de depozitare, perfect pentru orice tip de drum, mai ales pentru vacanțe lungi și bagaje nenumărate.

     Modelul V90 Cross Country este perfect pentru curse lungi, fiind dotat cu roți mari și gardă de sol înaltă și placă frontal antiderapantă. Pentru mai multe detalii despre mașini click.

     Acest traseu prestabilit București-Craiova a fost ales în funcție de timp, dar și de condițiile carosabile. Astfel, invitații au avut posibilitatea să încerce fiecare dintre modelele enumerate, să le testeze funcțiile și, de asemenea, să aleagă stilul propriu și cel potrivit drumului carosabil, pentru îmbunătățirea experienței pe șosea, având opțiunile de selecție: Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road sau Individual. Participanților evenimentului li s-a făcut un scurt training în legătură cu utilizarea autovehiculelor în regim off road, pentru a ști cum să se descurce pe toate tipurile de drum.

Strategie

 

      Clientul nostru își dorea ca acest eveniment să lase în urmă un șir de discuții despre toate lucrurile prin care Volvo se diferențiază, discuții despre tehnologie și funcții, despre comportamentul mașinilor în mediul urban și off road, despre senzația de la volan și natura pe care o poți admira pe orice drum lung, într-un cuvânt, despre experiența pe care ți-o oferă un Volvo.

      Acest eveniment a avut drept scop transfigurarea adevăratului peisaj în amintirea copilăriei, atunci când primeam o nouă jucărie, pe care nu o puteam lăsa din mână, pe care voiam să o arătăm întregii lumi. Mașinile Volvo care au participat la acest eveniment sunt o parte din aceste jucării, de care invitații aveau să fie fascinați, pe care invitații le puteau încerca câteva ore bune, până în momentul în care aceștia se puteau convinge ce înseamnă cu adevărat o experiență la volanul unui Volvo.

   Servicii furnizate

  • Conținut foto
  • Conținut video
  • Graphic design
  • Editare foto
  • Editare video
  • Dezvoltare strategie & planificare
  • Copywriting

Rezultate

 

     Acest eveniment a fost imortalizat cu o serie de cadre atât foto, cât și video, care au rulat într-o campanie de awareness ulterioară evenimentului, pe perioada a 28 de zile. Aftermoovie-ul realizat în urma evenimentului a avut peste 150.000 de vizualizări, iar în Facebook s-a înregistrat o creștere cu 1.500 de followeri și un engagement  de 75.000.

Galerie

Tudor Maria

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.