De la 0 la 17 000 followers

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
De la 0 la 17 000 followers
 

     Excellence Cars este dealerul autorizat Volvo ce înțelege pe deplin importanța timpului clienților săi, showroomul fiind situat în centrul orașului Bucuresti, în zona Piața Unirii. Excellence Cars este proaspăt apărut între dealerii Volvo, având evenimentul de lansare în iunie 2018. Dorința clientului a fost aceea de a face acest nou dealership cât mai cunoscut, crescând totodată posibilitatea vânzărilor.

Scop

 

     Scopul cu care am pornit a fost acela de a crea o comunitate de potențiali clienți Volvo, de a crește awarenessul și de a transmite informația lansării noului dealer chiar în centrul capitalei  cât mai mult. De asemenea, un obiectiv foarte important este acela de a păstra engagementul cu oamenii care au dat like, chiar și după încheierea unei campanii. Astfel, ținând fanii aproape și oferindu-le conținut de calitate și relevant în mod constant, aceștia se transformă din simpli urmăritori în potențiali clienți.

Strategie

 

     Pentru a atinge scopul stabilit s-au implementat campanii de awareness având ca rezultat  creșterea numărului de like-uri pe pagina de Facebook, campanii de creștere a traficului pe site, stabilindu-se câteva criterii principale după care au fost planificate: amplasarea showroomului, modelele existente pe stoc, mașini care au obținut titluri importante, diferite discounturi aplicate. Toate campaniile au fost construite și gândite în jurul punctelor forte și valorilor clientului și respectiv subiectului principal al vânzărilor: autovehiculele Volvo. Campaniile au fost alternate și în funcție de importanța acestora, au fost implementate pe o anumită perioadă de timp și cu un anumit debit de postare. Acestea s-au împărțit în: vizualuri, video, Facebook Ads, Google AdWords.

Servicii furnizate

 
  • Documentare
  • Dezvoltare strategie & planificare campanie
  • Copywriting
  • Graphic Design
  • Producție Video & Foto 
  • Google AdWords
  • Paid Media
  • Analytics Management
  • Reporting 

Rezultate

     În urma campaniilor implementate, pe o perioadă de aproximativ 5 luni, s-a înregistrat o creștere de la 0 la 17.000 de followers, traficul pe site înregistrând o creștere cu 73%.De asemenea procentul de vânzări s-a ridicat cu 21%.

Tudor Maria

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.