Volvo Sibiu Driving Experience

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Rulează videoul

     Când vine vorba de munca noastră, lucrurile sunt mereu serioase, dar atunci când faci ce îți place, este imposibil să nu se vadă acest lucru.

Unul dintre proiectele recente F1Digital, ‘’Sibiu – Test Drive Experience’’, a fost în colaborare cu Excellence Cars și UniCredit, unde clienții UniCredit au descoperit ce înseamnă să conduci ultimele modele de mașini Volvo. Partea și mai frumoasă a fost traseul, pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri ale țării noastre și anume, binecunoscutul Transfăgărășan.

Totul a început la Hotel Hilton, unde s-a servit un coffee break și s-a discutat despre cum va decurge test drive-ul. Clienții UniCredit au fost informați cu toate detaliile necesare pentru a avea o experiență perfectă. După stabilitarea condițiilor de drum și semnarea convențiilor, am pornit pe frumosul traseu, mai exact spre Bâlea Lac. Am avut 2 opriri, acestea repetându-se și la întoarcere, pentru schimbarea mașinilor. Echipa noastră foto-video a avut grijă ca tot evenimentul să fie imortalizat, pentru a putea fi promovat în social media.

Pe baza materialelor obținute, am organizat un plan de marketing nișat pe această mică excursie, care a fost implementat mai târziu în mediul online.

#Dothingsyoulove

Galerie foto

Tudor Maria

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.