Viziunea noastră

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

   Fie că ești client, potențial client sau potențial angajat în cele ce urmează îți voi expune într-un mod cât se poate de transparent și autentic,  ce fel de oameni găsești aici și ce ne motivează să facem ceea ce facem.

   În primul și în primul rând, noi, F1 Digital suntem caracterizați de o ambiție prin filtrul căreia am decis să trecem fiecare decizie, mai mică sau mai mare. Această ambiție, denumită de noi și viziune, enunță foarte clar idealul nostru: Să fim cea mai de încredere agenție din România, pentru angajați, clienți și comunitate.

   Pentru a înțelege mai bine, de ce avem o viziune și mai ales ce înseamnă ea pentru noi, vă las ceva mai jos un scurt clip ce pictează contextul real în care această viziune s-a născut: 

   În câteva cuvinte clipul de mai sus ne-a lansat următoarea întrebare: Ce facem noi, zi de zi, astfel încât să fim convinși după un an, doi, zece, că timpul investit aici, a meritat pentru noi și pentru ceilalți ? Cumva o întrebare clișeică, dar în momentul în care începi să o despici devine dificilă. Și soluțiile au început să apară. Să vrem să fim cei mai buni! Well, toată lumea vrea asta, bineînțeles, dar termenul de cel mai bun” e destul de relativ, iar de la vrut la făcut, e distanță lungă. Idei au tot venit, însă nimic nu ne-a ajutat să răspundem întrebării, asta până când ne-am uitat mai bine la noi și am început de acolo.

   Ne place să venim în fiecare zi la birou pentru că avem încredere că oamenii pe care îi găsim acolo sunt super faini, și cu ei alături putem realiza lucruri epice. Ei da, cam asta era, încrederea doamnelor și domnilor. De aici tornada creativă a început să se dezlănțuie. Da, răspunsul întrebării dificile a fost dezvoltat în jurul acestei valori numite încredere. Fie că vorbim de business, știință, relații, spiritualitate ori vreo altă arie a existenței noastre, ceea ce căutăm încontinuu este să avem încredere și să oferim încredere. Axioma prezentată mai sus, ni se aplică nouă, a nu se înțelege că am descoperit noi înțelesul lumii și am generalizat o ipoteză, suntem departe de filosofie, însă ca și crez intern am realizat că asta contează pentru noi, să transferăm încrederea de la noi individual, către membri ai echipei, de la echipă la clienți, iar în final de la echipă și clienți în comunitate și înapoi.

   Bun, după momentul de iluminare divină, am petrecut până târziu în noapte, a doua zi ne-am trezit și ne-am pus din nou pe gânduri pentru a dezvolta argumente din ce în ce mai solide, care să ne aducă mai aproape de viziunea noastră în activitatea de zi cu zi. Ne-am spus, ok, suntem încă un start-up (inventați în 2017), nu putem să pretindem încă titlul de campioni mondiali, dar pentru a ajunge acolo cu siguranță vom câștiga încrederea multor persoane, fie că sunt ele membri ai echipelor noastre sau clienți. Nu e vreo altă cale, prin care creșterea noastră să fie consistentă și sustenabilă. Apoi ne gândim la comunitatea în care trăim. Suntem tineri și foarte hotărâți să fim parte a schimbării de care România are nevoie, așa că vom ajuta comunitatea tinerilor ce își doresc să facă altfel lucrurile. Poate dintre toate satisfacțiile pe care acest domeniu ni le oferă, satisfacția contribuției benevole pentru dezvoltarea comunității e în top 3.

   Dacă ați ajuns până aici, sincer, sper că prin cuvintele de mai sus v-am făcut mai curioși în legătura cu noi și a noastră cultură. Dacă rezonați cu noi și ați descoperit vreo poziție liberă în cadrul companiei, știți ce aveți de făcut. Dacă unul dintre serviciile noastre rezolvă o problemă pe care o aveți astăzi, nu ezitați să ne încercați, ne propunem să vă câștigăm încrederea cu viteză, pasiune și inovație.

Iulian Oprescu

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.