Partea bună provocată de pandemia COVID-19

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Cum fiecare țară și-a închis porțile pe rând și sentimentul de “ziua apocalipsei” se amplifică, este important să găsim mereu speranța și pozitivitatea, chiar și în cele mai grele contexte. În timp ce tonul știrilor este aproape mereu negativ, cred că este momentul să vedem si părțile bune care au rezultat din această pandemie.

Planeta este mai curată

După un studiu realizat de Nature Climate Change făcut pe 69 de țări, inclusiv toate statele din SUA și 30 de provincii din China  au arătat că emisiile zilnice au scăzut cu un procent de 17%  în perioada dintre Ianuarie și începutul lunii Aprilie, comparat cu media din 2019 în aceeași perioadă.

Organizația Mondială pentru Meteorologie a precizat că este de așteptat ca emisiile de carbon să scădă cu 6% în acest an. Cea mai mare scădere este înregistrată desigur în China, locul de origine al crizei actuale, dar și SUA, celălalt mare poluator al planetei și-a redus emisiile de CO2 considerabil.sp

Planeta mai curata COVID-19

Tehnologia regândită

Situația de astăzi ne-a făcut să realizăm că putem rezolva o mulțime de lucruri de la distanță, să nu mai stăm la cozi interminabile, să avem ședințe și chiar să  învățăm de acasă. Aplicații de conferințe web sunt folosite cât mai eficient, nu doar pentru ședințe, dar și pentru studii sau brainstorming creativ.

Tehnologia regandita COVID-19

Mai aproape de ceilalți

Experiențele pe care le trăim împreună ne unesc, chiar și când e vorba de o criză. Mai mult ca niciodată se arată mulțumirea oamenilor care își riscă viată în fiecare zi, de la doctori, asistente sau lucrători comerciali. Echipe întregi de voluntari merg în fiecare zi și livrează produse esențiale persoanelor in vârsta, iar business-urile mici înregistrează vânzări crescute, mai ales in domeniul alimentar.

Mai aproape de ceilalti COVID-19

Alexandru Tucan

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.