Ce mai marketing de Crăciun !

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Marketing de craciun

    În fiecare an în această perioadă, oamenii la drept vorbind, se transformă. Știți voi, vine Crăciunul…It’s the most wonderfull time of the year! Se simte în aer acel freamăt de entuziasm din partea copiilor, agitația părinților pentru a face totul pentru cei mici și sentimentul de a reuni toată familia măcar o data pe an. Pentru companii, în schimb, există ceva numit marketing de Crăciun.
     Această perioadă este poate cea mai importantă sărbătoare la care oamenii sunt obișnuiți să reacționeze, de aici și acest marketing de Crăciun. Astfel, agențiile de marketing au realizat toate aceste lucruri cu mult timp înainte și au mizat pe faptul că sentimentul Crăciunului poate fi folosit în absolut orice context, fie el funny, fie sentimental. 
    A fost o mișcare foarte bună din partea multor companii. Pentru început Coca-Cola, care ne-a redat frumoasa imaginea a Crăciunului și anume, bătrânul și specialul Moș Crăciun, care a fost însăși capodopera acestei mari companii, încă din anul 1931. Da, exact cum auziți, imaginea lui Moș Crăciun nu este din legendele lumii, este din legendele Coca-Cola. 
    De-a lungul anilor, lumea marketingului a profitat de această perioadă pentru a transmite în produsele promovate, o mica bucățică de Crăciun. Am ajuns la final de 2018, stând față în față cu reclama momentului,  care este virală până la această oră și care redefinește idea de marketing de Crăciun. Google s-a gândit să ne redea frumoasele amintiri cu seria de filme “Singur acasă”, prin spotul publicitar  care îl are în centru chiar pe actorul principal al primelor două filme din această serie.
    Așadar Macaulay Culkin revine pe marele ecran, după nu mai puțin de 28 de ani, ironia sorții, tot singur acasă. De această data are un ajutor de nădejde și anume Google Assistant

Cu toate că această reclamă este reclama momentului, să nu uităm de multe alte reclame care cu siguranță îți pot răpi un zâmbet. Curios? Check here pentru cele mai bune reclame de Crăciun cu puțin:

1. UMOR

2. EMOȚIE

3. UMOR & EMOȚIE

4. CREATIVITATE

Acum să ne întoarcem puțin în anul 2015, unde conceptul de marketing de Crăciun s-a bucurat cu siguranță de cea mai mare inspirație.

Tudor Maria

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.