Instagram Tips & Tricks

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

 

Folosești Instagram pentru businessul tău?

Să fii „instafamous”, înseamnă atât de multe lucruri și poate fi privit din multe unghiuri. Poate ai gusturi frumoase la haine și ești un exemplu în lumea modei, poate călătorești mult și ai contul plin de peisaje care taie respirația sau poate ai un simț al umorului dezvoltat. Oamenii apreciază tot felul de lucruri, în funcție de interesele lor. Cele enumerate mai sus reprezintă doar o mica parte din categoriile care sunt foarte urmărite în zilele noastre. Poate ție, anume cititor, ți se par inutile toate aceste lucruri, dar nu este în întregime adevărat. Instagramul este un instrument online de marketing foarte utilizat, care poate ajuta semnificativ creșterea afacerii tale de exemplu. Neil Patel ne oferă 5 sfaturi despre cum putem ajunge „instafamous”.

1.      Urmărește alte pagini „faimoase”

 

Poți urmări alte persoane sau pagini care sunt foarte cunoscute și le poți lăsa și comentarii la postări. Ce este foarte important este că  aceste pagini trebuie să aibă un conținut asemănător cu al tău și relevant paginii tale. Astfel persoanele care le urmăresc, vor dori să te urmărească și pe tine.

2.      Postează conținut vizual și emoțional

 

Conținutul tău, de tip foto sau de tip video trebuie să aibă rolul de a stârni un sentiment atunci când persoana care te urmărește îl vede: uimire, interes, curiozitate etc. În momentul când unul dintre aceste stări se vor exprima în mintea urmăritorului, el va da like, îți va comenta postarea sau o va împărți cu alții. De asemenea, aceste postări trebuie să aibă o anumită frecvență. Oamenii care te urmăresc nu folosesc instagramul în același timp. Unii intră des, alții intră chiar foarte rar. Din această cauză trebuie să îți stabiliești o frecvență a postărilor, pentru a putea fi prezent pentru toată lumea.

3.      Fă legături cu alte pagini

 

Orice postare bună este binevenită, indiferent de proveniența sa. Atunci când găsești ceva interesant, relevant paginii tale, nu trece peste. Folosește conținutul respectiv, promovându-l pe profilul tău, dar ai grijă să etichetezi pagina de unde a fost luat. În felul acesta, poți obține și mai multe persoane, ale paginilor respective chiar pe contul tău.

4.      Colaborează cu alte pagini (influenceri)

Cu toate că acest video este dedicat persoanelor care doresc să devină „influenceri”, asta nu înseamnă că nu poți adapta aceste sfaturi în interesul tău. Dacă adaptăm puțin sfatul lui Neil Patel, putem să ne gândim că o asociere cu concurența” nu este o idee rea. Dacă nu te simți destul de puternic și ești la început, poți creea colaborări de scurtă durată cu persoane/pagini din același domeniu în care există un win-win.

5.      Postează lucruri originale

 

Atunci când găsim o fotografie/video bun, iar acesta după o perioadă devine viral, inevitabil la un moment dat va deveni doar ceva „deja știut”. Ai grija ca postările tale să aibă o notă originală și fii mereu la curent cu tot ce se postează în domeniul tău. Cu toate că este recomandat să împrumuți postările altor pagini, ai grijă ca acelea să nu fie genul de postări deja virale.

Sursa :    “5 ways to gain more Instagram followers” by Neil Patel

Tudor Maria

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.