Cum să faci bani din Instagram ca influencer

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Instagram influencer

Instagram este, fără îndoială, cea mai bună și mai profitabilă platformă de social media pentru influenceri. Pentru a putea face bani ca influencer, trebuie să te conectezi mai întâi cu brandurile și, mai târziu, să te concentrezi asupra creării unui conținut sponsorizat convingător.

Iată cum:

        1. Găsește potențiali parteneri

 

Dacă ești un influencer care își dorește să facă bani din Instagram, trebuie să începi să-ți găsești partenerii potriviți de afaceri. De exemplu, îți faci o listă cu branduri cu care ți-ar plăcea să colaborezi și să le trimiți un pitch. Ce zici? Află mai multe despre cum să trimiți un pitch puternic în acest ghid.

        2. Crează mesaje sponsorizate

Conținutul sponsorizat este un lucru pe care îl fac aproape toți influencerii. Problema este că nu îl fac toți bine. Cheia pentru a crea conținut sponsorizat de calitate este să îl faci să fie cât mai convingător și eficient în aducerea conversiilor. Cum?
Îmbunătățește CTAurile: menține-le scurte, dulci și pe același tone of voice; de asemenea, include-le la începuturile postărilor pentru a le mări vizibilitatea
Ai grijă ca followerii să poată cumpăra ușor produsele pe care le promovezi:
Unii influenceri primesc comision pentru vânzarea produselor pe care le promovează; dacă aparții acestei categorii, este important să-i faci să cumpere articolele pe care le promovezi în postări, într-un mod discret.
Una dintre cele mai bune metode de a face asta este să etichetezi  brandurile în conținutul tău. Etichetele permit persoanelor interesate să identifice rapid companiile din spatele produselor afișate și să le vizite conturile de Instagram sau magazinele online.

Instagram influencer

O altă tactică pentru a crește vânzările este de a include linkuri în Stories. Acest lucru le permite urmăritorilor să acceseze rapid site-ul companiilor, magazinele online sau blogurile – totul printr-un simplu swipe up.  Și pentru că este atât de simplu să-ți trimiți audiența unde pot face cumpărăturile, conversiile vor crește, la fel și șansele tale de a face bani pe Instagram!

O altă tactică pentru a crește vânzările este de a include linkuri în Stories. Acest lucru le permite urmăritorilor să acceseze rapid site-ul companiilor, magazinele online sau blogurile - totul printr-un simplu swipe up. Și pentru că este atât de simplu să-ți trimiți audiența unde pot face cumpărăturile, conversiile vor crește, la fel și șansele tale de a face bani pe Instagram!
  1. Vinde imaginile

Ca influencer nu duci lipsă de imagini atrăgătoare pe care să le postezi pe conturile tale în social media. Dar este foarte posibil să folosești imaginile o dată sau de două ori înainte de a crea altele noi.

Pentru a profita la maximum de imaginile tale, ia în considerare vânzarea acestora pe platforme precum 500px, twenty20 sau Fotomoto . Astfel vei scoate un ban rapid din tot timpul și efortul investit în producerea imaginilor. Sună interesant? Consultă acest ghid pentru mai multe informații despre cum să-ți vinzi imaginile de pe Instagram la cel mai bun preț.

Află și cum să faci bani pe Instagram ca brand sau ca un simplu user.

 

Mădălina Radu

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.