Ciocolată sau mai mult?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
ciocolata

   În spatele unei bomboane de ciocolată întotdeauna se află mai mult de atât. Cine s-ar fi gândit că ceva atât de mic, delicios şi colorat ar fi putut avea atât de mult succes? M&M’s a folosit conceptul bomboanei de ciocolată care nu se topeşte, datorită ineluşului colorat de zahăr. În anul 1949, compania a dezvăluit tagline-ul: “Melts in your mouth, not in your hand.”

   Totuşi, aceste buline delicioase de ciocolată nu au fost dintotdeauna colorate. Cu succesul venit, au venit şi “dotările”, precum aluna din mijloc. La fel cum au evoluat aceste delicii pe cerul gurii, au evoluat şi spoturile publicitare. Una dintre vechile reclame (1957, USA), s-a bazat chiar pe tagline-ul menţionat mai sus:

   În anii ‘70, lucrurile s-au mai schimbat puţin, avându-l în prim-plan pe aşa zisul “candy man”. Astfel s-a creat o punte între piaţa care adoră dulciurile în cea mai mare măsură: copiii şi bomboanele M&M’s, care urmau să-şi facă o mulţime de clienţi fideli, cam până în 12 ani.

   Simpaticele bomboane care au viaţă nu au avut întotdeauna forma prezentului, dar ideea a fost implementată în jurul acestui “candy man” unde au fost prezente şi ele:

   Am ajuns şi în anii 2000, unde glumeţele bomboane vii au început să iasă în lumea marketingului, fiind chiar protagonistele spectacolului:

   Un umor fin, plăcut, uşor de înţeles, trasat pe un fir scurt de 30 de secunde, dar îndeajuns cât să ţi le aminteşti sau chiar să vorbeşti despre ele. Menite să atragă piaţa micilor oameni, copiii, dar să stârnească şi un zâmbet în rândul celor mari, M&M’s şi-au refăcut o intrare pe piaţă de proporţii.

   În prezent, această ciocolată a căpătat atât de multe însuşiri umane, încât ar putea stârni gelozia pentru faptul că se bucură de întâlniri şi filmări cu actori cunoscuţi.

Tudor Maria

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.