9 Top Social Media Video Tips pe care trebuie să le știi în 2019

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Platformele Social Media sunt o opțiune fantastică pentru a ajunge la milioane de oameni din întreaga lume. Una dintre cele mai bune modalități de a-ți promova conținutul pe canalele media sociale este formatul video social media.
Încă de când platformele sociale au devenit pline de conținut promoțional și de publicitate, a devenit și mai dificil de a ajunge și de a te conecta cu publicul.
Cu toate acestea, clipurile video sunt acolo pentru a face mult mai ușor. Videoclipurile sunt prietenoase cu dispozitivele mobile, sunt mai ușor de consumat și, în general, generează mai multe rezultate în comparație cu alte opțiuni pe social media.
Iată nouă sfaturi minunate pentru a te ajuta să maximizezi potențialul videoclipurilor în social media.

  1. Planifică strategia de social media în avans:

Nu trebuie să te surprindă că cel mai important sfat pentru acest articol este de a planifica înainte de toate strategia de marketing în social media. Planificarea este vitală pentru a dezvolta o poveste bună, deci trebuie să acorzi prioritate acestui pas.

  1. Spune o poveste convingătoare

Poveștile care invocă emoții puternice sunt în centrul fiecărui videoclip social media de succes. Povestirile sunt importante pentru că acestea trezesc emoții profunde în oameni, și asta este exact ceea ce vrei să faci cu publicul tău.

  1. Folosește cu înțelepciune primele câteva secunde

Social media a redus atenția noastră și acum, ca advertiser, avem doar câteva secunde până când publicul decide să ne schimbe cu altceva. Asigură-te că începutul este deosebit de captivant! Ar trebui să lase oamenii cu un sentiment de curiozitate cu privire la ceea ce se poate întâmpla în continuare.

  1. Concentrează-te pe calitatea video din social media

Când vine vorba de filme, regula numărul unu este: calitate peste cantitate. Videoclipurile care devin virale nu sunt unele de calitate scăzută. Și nu vorbim numai despre calitatea video (1080p), ci despre și mesajul general – povestirea, spiritul și scopul.

  1. Ține conținutul video scurt

Să recunoaștem – majoritatea oamenilor nu au timp să vizioneze videoclipul din social media de 20 de minute. Ei sunt acolo pentru a consuma informații scurte și rapide care pot fi explorate mai adânc dacă este necesar.

  1. Folosește subtitrări

Cel mai mare beneficiu al subtitrărilor, atât în limba maternă, cât și într-o limbă de circulație intenațională, este că acestea fac ca videoclipul să fie mai ușor de consumat. De asemenea, vei obține o mulțime de aprecieri din partea tuturor vorbitorilor nativi și străini, precum și a utilizatorilor cu deficiențe de auz.

  1. Utilizați animații

Una dintre cele mai recente (și puternice!) tendințe în video din social media este utilizarea de animații. Ai întâmpinat probabil unul dintre acele videoclipuri animate care ți-au atras atenția și au explicat subiectul într-un mod simplu. Videoclipurile animate devin din ce în ce mai populare și probabil vor domina în 2019.

  1. Ia în considerare ce platformă alegi

Alegerea platformei media corecte poate contribui în mare măsură la succesul videoclipului. Fiecare platformă social media are cerințe video diferite – ceva de care trebuie să ții cont atunci când construiești strategia de marketing în social media.

  1. Include un call-to-action

Deși social media are drept scop conducerea conversiilor, multe mărci încă nu reușesc la acest pas simplu. Un videoclip grozav este inutil dacă nu include un apel puternic la acțiune care să te ajute să îți îndeplineșți obiectivele de afaceri. CTA-ul nu trebuie să fie totuși prea concentrat pe vânzări, ci să îndrepte publicul mai mult spre convertire.

Mădălina Radu

Inregistrează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian

UN ULTIM PAS

Introdu email-ul pentru a putea descărca ghidul care te va ajuta să realizezi fotografii de produs de calitate!

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.

small_c_popup.png

Vino la o cafea

Stabilește o întâlnire

*Prin completarea formularului de mai sus sunteți de acord cu termenii si conditiile site-ului.